SVIM ČLANOVIMA KLUBA UGODNE LJETNE DANE

27.06.2017. 15:42

Želite da izgledate bolje, želite da se osjećate bolje?

Sport i rekreacija važan su faktor u životu svakog čovjeka ma kog starosnog doba. Čovjek od svog postanka utiče na prirodu. Zato treba odbaciti sve predrasude o tome da ne možemo promijeniti ni popraviti ono što nam je priroda podarila u okviru našeg fizičkog izgleda. Dovoljno je postaviti sebi cilj, i na putu njegovog ostvarivanja pokazivati upornost, dosljednost i želju za uspjehom.
Priključite se našim programima, vježbajte i uživajte, sve programe vode provjereni i iskusni treneri, trenirajte sa nama i budite zadovoljni.


Predsjednik kluba:
Gabor Mihailović

PROGRAMI KARATE KLUBA LOŠINJ

KARATE ŠKOLA ZA DJECU
U karate školi vježbaju djeca od 6 do 12 godina. Po programu se vježba osnovna ručna i nožna karate tehnika, kao i osnovni karate stavovi. Uz tehniku rade se i vježbe za razvoj motoričkih sposobnosti koje se rade kroz grupne igre, atletske i gimnastičke vježbe Treninzi u karate školi traju 2 godine poslije koje djeca kreću u naprednije karate programe.

SPORTSKI KARATE - KATE
Kata sadržaj čini grupu djece od 7 do 16 godina starosti koja treniraju 4 puta tjedno. Kata je zamišljena kao borba sa zamišljenim protivnikom. U kati se vježba: brzina, snaga, ravnoteža, preciznost, koncentracija i disanje. Pokreti u katama su simetrični pa se tako i mlado tijelo razvija na najbolji način, pokreti se izvode i lijevom i desnom stranom.Kate u sebi sadrže bezbroj kombinacija koje se mogu upotrijebiti i kao samoobrana u realnim borbenim situacijama.U ovom sadržaju vježbaju članovi koji se opredjeljuju za sportsku karijeru ili po preporuci trenera.

SPORTSKI KARATE - BORBE
Karate je sport koji se zasniva na principima golorukog borenja ru-kama i nogama. Za dobrog karate borca važna je tehnika, brzina i snaga.Klub je član Hrvatskog karate saveza i Karate saveza Primorsko-Goranske županje. Naši natjecatelji nastupaju na međunarodnim turnirima u zemlji i inozemstvu i osvajači su mnogobrojnih medalja.Klub je imao dvanaest članova reprezentacije Hrvatske.Zvanične kategorije HKS u borbama:učenici, mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori.U svim uzrasnim kategorijama još su podjele po kilaži.
U ovom sadržaju treniraju djeca od 7 do 16 godina i stariji.

TRADICIONALNI KARATE
Naš klub nastao je na trediciji Shotokan karatea. Stil karatea koji je obilježio svjetski karate.Smatra se da je Shotokan karate osnova svih karate stilova koji su se razvili do današnjih dana. Tradicionalni karate je odličan način održavanja dobrog zdravlja, osim toga tradicionalni karate pridonosi dobroj usklađenosti uma i tijela, čime otklanja zamor i ublažava posljedice svakodnevnih stresova.Svatko bi trebao stvoriti naviku da više puta tjedno aktivira svoju cirkulaciju krvi i obavi nešto mišićnog vježbanja.Vježbanje tradicionalnog karatea je jedan od dobrih povoda za početak zdravog življenja.
Vježbanje obuhvaća razgibavanje i rastezanje, učenja jednostavnih karate tehnika, rad na fokuserima i vreći. vježbanje u teretani, sve na principu rekreacije i uživanja u vježbama.
Bez obaveza natjecanja i polaganja za karate zvanja, opustite se i uživajte na treninzima tradicionalnog karatea.

WORKOUT PROGRAM ZA STARIJE

 

LICENCIRANI TRENERI HRVATSKOG KARATE SAVEZA:

Gabor Mihailović

MSKA Instructor, karate majstor 5 DAN, Licencirani trener HKS-a

Mirko Kajkara dipl.ing.

MSKA karate majstor 4 DAN

Martina Mihailović mag.oec.

Trener kondicijske pripreme sportaša (3 god. Kineziološki fakultet)

 karate majstor 2 DAN, Licencirani trener HKS-a

Fotografije

plakat upis