USPJEŠAN VIKEND ZA NATJECATELJE KARATE KLUBA LOŠINJ

27.05.2018. 08:23


LEON BRČIĆ, EMA JURKOVIĆ I LANA KLIČKOVIĆ ZLATNI NA KUPU KRKA

U katama u sastavu Leon Brčić, Nikola Đuzel, Lana Kličković, Lucija Đurić, Ema Jurković i iskusnija Antea Mandić nastupili su u subotu 26.5.2018 na međunarodnom turniru Kupu Krka gdje su ostvarili odlične rezultate.
 Leon Brčić u kategoriji ml. učenika osvojio je zlatno odličje kao i Lana Kličković u kategoriji učenica, a u mlađim učenicama i Ema Jurković došla je do zlatnog odličja. Lucija Đurić i Nikola Đuzel bili su srebrni u učenicama i ml. učenicima. Antea Mandić u kategoriji ml.kadetkinja izgubila je u prvom kolu a njena protivnica je također u drugom kolu ispala, pa je Antea tako ostala bez prilike da dođe do medalje u repasažnim borbama.Zbog ozljede na turniru nije mogao nastupiti Josip Jurković, ali bio je sa ekipom kao podrška i da vidi kako izgleda natjecanje s obzirom da on još nije "probio " led natjecateljskog iskustva. Ekipu je vodio trener Gabor Mihailović koji je vrlo zadovoljan prikazanim izvedbama natjecatelja .
Karate klub Lošinj zahvaljuje zapovjedniku JVP Grada Malog Lošinja Mirku Kajkari na ustupljenom vozilu za potrebe odlaska na natjecanje, kao i vozaču Saši Mandiću na ugodnoj vožnji.
Sve u svemu vrlo uspješansportski vikend za naše natjecatelje.