SHOTOKAN REKREACIJA ZA ŽENE

Shotokan trening rekreacije za žene je savršena kombinacija za gubljenje nakupljenih kilograma i oblikovanje ženskog tijela. Shotokan rekreativni program osmislila je naša trenerica kluba koja  je inspiraciju za vježbe pronašla u tradicionalnim kombinacijama iz Shotokan karatea,  kardio i vježbama snage, te kombinacijama vježbi kružnog treninga, koji se sastoji od vježbi fleksibilnosti, izdržljivosti i snage potrebne u svakodnevnom životu prilagođene ženama svih dobi.

Shotokan rekreacija za žene u konbinaciji sa zdravom i uravnoteženom ishranom je odličan način održavanja dobrog zdravlja, osim toga prilagođene vježbe ženama  pridonose dobroj usklađenosti uma i tijela, čime otklanja zamor i ublažava posljedice svakodnevnih stresova.

Svaka žena bi trebala stvoriti naviku  da bar dva puta tjedno aktivira svoju cirkulaciju krvi i obavi nešto mišićnog vježbanja. Vježbanje u ovom programu  je jedan od dobrih povoda za početak zdravog načina življenja.

Vježbe su prilagođene ženama ,  sve na principu rekreacije i uživanja u vježbama.

Sadržaj je prvenstveno namijenjen ženama , njihovoj dobroj formi, održavanju fleksibilnosti i pokretljivosti,  tjelesne kondicije kao i održavanju tjelesne težine. Budite fit zahvaljujući našem inovativnom programu Shotokan rekreacije za žene.

 Grupe su od 8 do 12 žena.

Voditelj programa:

Martina Mihailović Vušković, majstor karatea 3 DAN

* više o voditeljici u izborniku pod TRENERI KLUBA