OBAVIJEST ZA ČLANOVE, RODITELJE

24.10.2020. 09:37

 
Poštovani članovi, roditelji
 
Molimo vas da u kojem slučaju napuštate otok i boravite u mjestima ili županijama sa visokom zarazom covidom-19,da se pridržavate općih načela za vrijeme pandemije , te da po povratku na otok ne dolazite na 2 redovna treninga za redom u klub, što bi bilo 7-10 dana. Na treninge također ne dolazite ako ste prehlađeni, imate visoku temperaturu, kašljete, ne osjećate se dobro itd.
Molim vas da se svi pridržavamo općih načela ponašanja tijekom pandemije covida-19 te da time, osim očuvanja svog i zdravlja naših bližnjih, omogućimo i daljnji ovogodišnji nastavak nesmetanog rada kluba.
 
OPĆA NAČELA ZA VRIJEME PANDEMIJE COVIDA-19
- Držite fizički razmak od drugih osoba od najmanje 2 metra
- Izbjegavajte dodirivanje svih površina za koje to nije nužno
- Ne dodirujte tuđe stvari
- Nosite masku cijelo vrijeme pravilno
- Redovito perite ruke te ih učestalo dezinficirajte
- Izbjegavajte diranje usta, nosa i očiju
- Kad god je to moguće boravite na otvorenom umjesto zatvorenom prostoru, a ako to nije moguće prozračujte prostor što češće
Ako se vi ne bojite zaraze imajte obzira prema drugima koji su možda rizična skupina te zato poštujte ove mjere.
Treninge u klubu smo prilagodili zahtjevima ponašanja po pitanju pandemije, pa tako dezinficiramo ruke i stopala pri ulazu i pri izlasku iz dvorane, na samom treningu radimo na razmaku od 2 i više metara, izbjegavamo skupne igre gdje se djeca mogu dodirivati i biti bliže. Isto tako u dvorani po njenoj kvadraturi smije odjednom trenirati 60 osoba, što znači da je nama povoljno, pošto nas na treninzima ima od 20 - 25 članova. osim toga dvorana se redovito čisti i dezinficira.
Isto tako bi vas molio da kimona svakako operete svaki tjedan poslije zadnjeg treninga i da dezinficirate svoju opremu .
 
Hvala vam na razumijevanju i čuvajmo sebe i druge.
 
Predsjednik kluba
Gabor Mihailović

Fotografije

11022566_912203335477885_8280032794678287444_n

Arhiva vijesti