NOVA UČENIĆKA KARATE ZVANJA

20.06.2023. 09:11

 
 
17.06.2023
,
U klubu je održano polaganje za učenićka karate zvanja na kojem su učesnici pokazali svoje karate znanje koje su naučili tokom godine.
Svi prijavljeni uspješno su položili uz podršku brojnih roditelja koji su bili u gledalištu.
Za žuti pojas položili su:
Roberta Vušković, Nejla i Una Hasić, Ema Bogović, Igor Basta, Mateo Vlašić i Eva Surdić.
Za narančasti pojas položila je Lana Krstačić Galić
Za crveni pojas položila je Karolina Brčić
Za zeleni pojas položila je Nika Surdić
Za ljubičasti pojas položili su Viktor Vlašić i Vinko Banković
Za smeđi pojas položili su Ilan Huncinger i Roko Dragoslavić
Za smeđe - crni pojas položili su Damir Huncinger, Josip Jurković i Leon Brčić
 

Poštovani članovi učesnici i roditelji,
 
zahvaljujem se učesnicima koji su izašli na polaganje , zalaganju i pokazanoj karate tehnici na ovogodišnjem polaganju za učenićka karate zvanja. Vaše zalaganje i redovitost na treninzima,na koncentriranosti i ozbiljnosti tokom godine, pokazanoj želji za učenjem karate tehnika, dalo mi je nagovijestiti da će polaganje biti uspješno, a potvrdu za naš uspješan zajednički rad pokazali su i vaši roditelji koji su bili vrlo sretni i zadovoljni onim što ste im pokazali.
Kao trener zadovoljan sam vašim pristupom treninzima, iako su neki stariji članovi radili, a mlađi imali i ne tako lake obaveze u školi, ipak su uspjeli uskladiti radno vrijeme i učenje sa treninzima,što pokazuje da se sve može ako se dobro organizirate. Posebno me raduje školski uspjeh članova koji pohađaju osnovnu i srednju školu te su ih završili sa odličnim ocjenama, kao i ponašanje u školi i društvu općenito.
Takav vaš pristup i nas kao trenere motivira za dalnji rad. Nadam se da se u istom broju vidimo i na jesen, a već sam vam nagovijestio kako će sljedeća godina za vas sa visokim karate zvanjima biti vrlo izazovna u pogledu novih karate tehnika , kata , sportske i slobodne borbe. Svi zajedno prihvatit ćemo novo izazovno vrijeme koje je pred nama, te ćemo ga sigurno kao i do sada uspješno svladati.
Posebnu zahvalu upućujem još jednom , roditeljima koji vas podržavaju i koji su dali nama trenerima povjerenje da vas vodimo na tom vašem izazovnom sportskom karate putovanju.
 
 
Predsjednik i trener kluba
Gabor Mihailović
 
 
 
 
 

Arhiva vijesti